Fiets Ding

Passie voor fietsen

Kies het juiste zadel!

 

Om een passend zadel te kiezen, heb je een goed meetsysteem nodig. Iedere fabrikant beschikt over zijn eigen meetsysteem dat een juiste selectie maakt uit het gamma dat het merk aanbiedt.

We verkopen zadels van SELLE ITALIA en PROLOGO.

Prologo heeft het My Own meetsysteem en Selle Italia de ID Match.

Beide meetsystemen helpen je om een perfect passend zadel te kiezen op basis van je beweeglijkheid, positie van zitbeentjes en rijstijl.

Wil je graag 100% zekerheid?

Geen probleem!

Je kan gebruik maken van ons uitgebreid gamma testzadels.

 

Prijs? 

Een opmeting kost €25. als je nadien een zadel bij ons aankoopt, is de opmeting gratis.

 

We installeren het zadel ook op de perfectie positie voor jouw rijhouding.

Kom gerust eens langs!

 

 

 

KOxf

en nieuwe fiets!

Oxford is de bekende Belgische fietsenbouwer van betrouwbare stadsfietsen en trekkingfietsen. Hét ideale merk om mee naar school of werk te fietsen en in het weekend een leuke trip te maken.

 

Niner is een absolute topper binnen de offroad-wereld! Als eerste 29'er producent, zijn ze steeds vooruitstrevend geweest met een beste kwaliteit van offroad bikes, zowel mtb als gravel.

 

Vaast maakt fietsen van een ideale magnesium-legering. De fietsen zijn sterker dan staal, lichter dan aluminium en hebben een fantastische demping van trillingen. De ideale fietsen voor om de wereld mee rond te trekken of een leuke gravelrit te maken in je buurt. En niet te vergeten: deze fietsen behoren tot de meest milieuvriendelijke ter wereld!

 

Marin is een grote Californische fietsproducent die een heel gamma van sportieve fietsen aanbiedt. Van sportieve stadsfietsen over mtb's tot racefietsen.

 

Voor elk wat wils. Kom gerust langs tijdens de openingsuren of maak een afspraak!