Fietsen

NINER 

Niner is het offroad-merk bij uitstek. Begonnen als producent van mtb's, heeft het Amerikaanse merk zich gespecialiseerd in verschillende types fietsen die gemaakt zijn om op alles behalve asfalt te rijden.

 RLT 9 Alu

Air 9

VAAST maakt fietsen van het natuurlijke metaal Magnesium. Door een slimme legering zijn de nadelen van Magnesium opgelost en blijf je als fietser alleen maar over met de opvallende voordelen: Sterker dan staal en toch lichter dan aluminium. Magnesium heeft daarnaast nog opvallende dempingeigenschappen waardoor dit hét ideale materiaal blijkt voor een fiets.

A1  2Grx 

A1  Rival

 

E-Tempo

Marin Bikes

heeft zijn thuisbasis in het zonnige en hippe California. Begonnen als mountainbike-merk, werden de activiteiten uitgebreid naar alle types van sportieve, leuke fietsen. Niet voor niets is het motto 'Made For Fun'. Een plezier om mee te rijden en mooi om naar te kijken...

Presidio 1 €599

Bolinas Ridge   € 549

Fairfax 1  € 479

Lombard 1  € 899

BH Bikes

bestaat al sinds 1909 en al die tijd zijn ze toonaangevend geweest in de fietsindustrie. Deze Spaanse (Baskische) constructeur maakt vooral sportieve fietsen. Begonnen als wapenbouwer zijn ze na WO I overgestapt op de meer vredelievende branche van de fietsen. En toch ... als je goed kijkt naar de modellen zie je telkens weer dat er voor een ietwat agressieve houding wordt gekozen. Deze fietsen zijn gemaakt om te vlammen.

Gravel X Alu  € 1599

Spike 1   € 479

Silvertip Lite   1199 €

Silvertip Jet    999 €

Oxford

behoeft geen introductie. Je ziet de fietsen overal in Vlaanderen rondrijden. Sinds 1925 maakt het Belgische Oxford kwaliteitsfietsen van eigen bodem. Je hebt zelf een Oxford fiets of je kent iemand met een Oxford fiets. Steeds tot ieders tevredenheid.

We hebben verschillende modellen stadsfietsen en toerfietsen staan. Ritje naar het werk, school of een weekendtocht?

Oxford biedt een passend model aan.

 

Avanti € 599

Brighton Ebike  € 2130

Clipper  € 749

Kick Off  € 299-399