Fietsen

Ridley 

is het Belgische fiets-succesverhaal. Getuige hiervan de talloze overwinningen in de Ronde van Frankrijk en andere topwedstrijden. Ridley rules!

We verkopen alle fietsen van dit merk, van koersfietsen over mtb en gravelbikes tot E-bikes. Voor elk wat wils!

We hebben van de voornaamste modellen een fiets in de toonzaal.

Ridley Fenix SL Disc

Kanzo A

Ignite A Rigid

Blast

Kids Race

Tempo

E-Tempo

Marin Bikes

heeft zijn thuisbasis in het zonnige en hippe California. Begonnen als mountainbike-merk, werden de activiteiten uitgebreid naar alle types van sportieve, leuke fietsen. Niet voor niets is het motto 'Made For Fun'. Een plezier om mee te rijden en mooi om naar te kijken...

Presidio 1 €599

Bolinas Ridge   € 549

Fairfax 1  € 479

Lombard 1  € 899

BH Bikes

bestaat al sinds 1909 en al die tijd zijn ze toonaangevend geweest in de fietsindustrie. Deze Spaanse (Baskische) constructeur maakt vooral sportieve fietsen. Begonnen als wapenbouwer zijn ze na WO I overgestapt op de meer vredelievende branche van de fietsen. En toch ... als je goed kijkt naar de modellen zie je telkens weer dat er voor een ietwat agressieve houding wordt gekozen. Deze fietsen zijn gemaakt om te vlammen.

Gravel X Alu  € 1599

Spike 1   € 479

Silvertip Lite   1199 €

Silvertip Jet    999 €

Oxford

behoeft geen introductie. Je ziet de fietsen overal in Vlaanderen rondrijden. Sinds 1925 maakt het Belgische Oxford kwaliteitsfietsen van eigen bodem. Je hebt zelf een Oxford fiets of je kent iemand met een Oxford fiets. Steeds tot ieders tevredenheid.

We hebben verschillende modellen stadsfietsen en toerfietsen staan. Ritje naar het werk, school of een weekendtocht?

Oxford biedt een passend model aan.

 

Avanti € 399

 Team  € 575

Brighton  € 1899

Clipper  € 575

Kick Off  € 299-399